Välkommen till

La Fontana

Södertälje

Södertälje möter italiensk matkultur

I hjärtat av Södertälje, närmare bestämt på Strandgatan 10, ligger La Fontana. Här samlas maträtter från olika delar av Italien som tillagas med dagsfärska råvaror och kärlek.

Vårt koncept handlar om att skapa en meny där våra gäster kan åtnjuta en god middag i en avslappnade miljö. Det italienska köket är egentligen inte ett kök utan flera eftersom matpreferenserna varierar stort runt om i Italien. Således har vi delat upp middagen enligt italienarnas middag med fyra rätter: antipasto, en aptitretare som ofta består av kallskuret och ost med olika tillbehör; primi piatti, en solid mellanrätt som ofta består av middagens kolhydratintag i form av pasta eller risotto; secondi piatti, Middagens protein i form av kött, fågel eller fisk som serveras med  olika tillbehör som  grönsaker eller potatis; dolci, middagen avslutas med något sött eller färsk frukt.

Modern meny
inspirerad av Italien

 Vår meny innehåller även maträtter från andra matkulturer som kombineras med det italienska köket. Hos oss på La Fontana är maträtterna noga utvalda för att alla ska ha möjlighet att avnjuta en god middag. Vi strävar efter att alltid utvecklas och skapa goda smakupplevelser där vårt mål är att gästen återkommer.

Vi använder kakor

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem